Overslaan en naar de inhoud gaan

Reisbureau langer door met wielerploeg Tom Dumoulin

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 13:33

Sunweb gaat langer door als sponsor van de wielerploeg. Het huidige contract loopt door tot en met 2019 en dat wordt daarna omgezet in een verbintenis voor onbepaalde tijd.

"Dit is een groot compliment voor het team. Ik ben hier erg trots op", aldus Iwan Spekenbrink, teambaas van de ploeg van onder anderen Tom Dumoulin, winnaar van de Giro vorig jaar.

Droom
"We kunnen ons nu niet alleen focussen op de wat langere termijn maar ook op de verre toekomst. We kunnen bouwen aan een stabiele mannen- en vrouwenploeg. Dit was de droom toen we in 2008 begonnen.''

Blij
Tim van den Bergh, commercieel directeur van Sunweb: "We zijn ongelooflijk blij met deze overeenkomst. We willen meer zijn dan een sponsor van een ploeg. We willen ook onze verantwoordelijkheid nemen in de ontwikkeling van de jeugdopleiding en een anti-dopingprogramma."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen