Overslaan en naar de inhoud gaan

Reinier Honig pakt zilver op EK stayeren

Geplaatst opzondag 22 oktober 2017 - 15:02

Reinier Honig heeft zilver gewonnen op het EK baanwielrennen in Berlijn. De in Maastricht wonende renner deed dat op het onderdeel stayeren.

Bij het stayeren rijden de wielrenners in een uur tijd zo veel mogelijk rondjes achter de derny. Omdat dat geen olympisch onderdeel is, krijgt Honig geen financiële steun van de Nederlandse wielerunie (KNWU). Hij moest op zoek naar alternatieve geldbronnen en dat lukte via crowdfunding.

Honig en gangmaker Jos Pronk eindigden achter het Duitse duo Schiewer/Gessler.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen