Overslaan en naar de inhoud gaan

Reijners verliest met zijn dames van Australië

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2015 - 19:52

De Oranjevrouwen, onder leiding van de Roermondse bondscoach Roger Reijners, zijn woensdag slecht begonnen aan de Cyprus Cup. Australië was in Lanarca met 1-0 te sterk.

Larissa Crummer tekende in de 73e minuut voor de enige treffer. Zij passeerde doelvrouw Loes Geurts, die haar honderdste interland speelde.

Groepsfase
Het elftal van Reijners uit stuit in de groepsfase nog op Finland (6 maart) en Engeland (9 maart). De winnaars van beide poules treffen elkaar op woensdag 11 maart in de finale.

Limburgse voetbalsters
De Limburgse speelsters Dominique Janssen (Horst), Lieke Martens (Bergen), Vanity Lewerissa en Kim Mourmans (beiden Maastricht) maken deel uit van de selectie.

WK
Dit jaar spelen de Nederlandse dames voor het eerst op een wereldkampioenschap. Het WK wordt deze zomer gehouden in Canada.

Lees ook: Reijners selecteert vier Limburgse speelsters

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorlopige selectie Oranjevrouwen krijgt Limburgs tintje
Oranje-dames van coach Reijnders zakken op FIFA-ranglijst
Oranjevrouwen in trek bij voetbalpubliek
Drie Limburgse vrouwen in selectie Nederlands elftal
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen