Overslaan en naar de inhoud gaan

Reijners verliest met zijn dames van Australië

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2015 - 19:52

De Oranjevrouwen, onder leiding van de Roermondse bondscoach Roger Reijners, zijn woensdag slecht begonnen aan de Cyprus Cup. Australië was in Lanarca met 1-0 te sterk.

Larissa Crummer tekende in de 73e minuut voor de enige treffer. Zij passeerde doelvrouw Loes Geurts, die haar honderdste interland speelde.

Groepsfase
Het elftal van Reijners uit stuit in de groepsfase nog op Finland (6 maart) en Engeland (9 maart). De winnaars van beide poules treffen elkaar op woensdag 11 maart in de finale.

Limburgse voetbalsters
De Limburgse speelsters Dominique Janssen (Horst), Lieke Martens (Bergen), Vanity Lewerissa en Kim Mourmans (beiden Maastricht) maken deel uit van de selectie.

WK
Dit jaar spelen de Nederlandse dames voor het eerst op een wereldkampioenschap. Het WK wordt deze zomer gehouden in Canada.

Lees ook: Reijners selecteert vier Limburgse speelsters

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Voorlopige selectie Oranjevrouwen krijgt Limburgs tintje
Oranje-dames van coach Reijnders zakken op FIFA-ranglijst
Oranjevrouwen in trek bij voetbalpubliek
Drie Limburgse vrouwen in selectie Nederlands elftal
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen