Overslaan en naar de inhoud gaan

Reijners selecteert Oranjeleeuwinnen Martens en Mourmans

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 18:56

De Roermondse bondscoach Roger Reijners van het Nederlands vrouwenelftal heeft twee Limburgse speelsters geselecteerd voor het oefenduel met Thailand.

Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en de Maastrichtse Kim Mourmans zitten bij de selectie voor de vriendschappelijke wedstrijd op zaterdag 7 februari in Almelo.

WK in Canada
Voor de Nederlandse vrouwenploeg is de ontmoeting met de Aziaten de eerste wedstrijd in 2015. Dit voetbaljaar staat voor de Leeuwinnen volledig in het teken van het WK, dat 6 juni van start gaat in Canada. In de groepsfase treft Nederland het gastland, Nieuw-Zeeland en China. De wedstrijden van de Oranjevrouwen worden live uitgezonden bij de NOS.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Drie Limburgse vrouwen in selectie Nederlands elftal
Reijners verliest met zijn dames van Australië
Oranje-dames van coach Reijnders zakken op FIFA-ranglijst
Oranjevrouwen in trek bij voetbalpubliek
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen