Rene Graat pastoor (12 apr 2020)

Pastoor Graat overleden door coronavirus

Pastoor René Graat van het Zuid-Limburgse parochiecluster Terlinden is overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Rechtbank fluit Gulpen-Wittem terug over schuur

Gulpen-Wittem moet opnieuw kijken naar de afgewezen vergunning voor een loods op het terrein van een pluimveehouderij in Reijmerstok.

Flinke stroomstoring in Heuvelland

Bijna 900 huishoudens in het Heuvelland hebben vrijdagavond noodgedwongen in het donker doorgebracht.

Zelfvoorzienende hotels in trek bij ondernemers

Verschillende ondernemers hebben al interesse getoond in de eco-capsule, een zelfvoorzienende hotelkamer, die overal kan worden geplaatst.

Rijdend bierkrat dit weekend op het circuit

Het rijdende bierkrat waarmee twee studenten vorig jaar in de regio Gulpen de nodige aandacht wisten te trekken, is bezig met een gestage opmars.

Limburgse boer maakt beste oude kaas van Zuid-Nederland

Zuivelboerderij Huynen uit Reijmerstok maakt de beste oude kaas van Zuid-Nederland.

Brandweer naar broeiende mestvaalt Reijmerstok

De brandweer is zaterdagavond uitgerukt naar Reijmerstok voor een brandende mestvaalt in een loods.

Hans van Wolde
Sterrenkok Hans van Wolde wil nieuw toprestaurant openen

Sterrenchef Hans van Wolde, van Beluga in Maastricht met twee Michelinsterren, wil in Reijmerstok een nieuw restaurant openen, dat nóg exclusiever moet worden.

Gewonden bij ongeluk in Reijmerstok, bestuurder had slok op

Op de Provincialeweg in Reijmerstok zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee personen gewond geraakt bij een ongeluk.

Biokoeien Reijmerstok naar slacht door mestoverschot

Een biologische melkveehouder uit Reijmerstok moet een deel van zijn melkkoeien afstoten omdat er in Nederland teveel mest wordt geproduceerd. En dat betekent: slachten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten