Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Regy Janssen verliest kickboksfinale door braakneigingen

Geplaatst opzondag 18 november 2018 - 13:51

Regy Janssen is er niet in geslaagd de finale van de K1 RINGS league zaterdag in Aalsmeer te winnen.

De 21-jarige kickbokser uit Sittard moest in de gewichtsklasse tot 82 kg zijn meerdere erkennen in Jeroen Trijsburg, die een thuiswedstrijd bokste.

Overtuigend
Janssen, die bij de sportschool van Roger Alken traint, had de finale bereikt door in de halve finale van Valentino Amaro te winnen. In de eerste ronde ging de strijd gelijk op. De tweede ronde was overtuigend voor de Sittardse kickbokser en in de derde ronde ging Amaro neer op een hoek van Janssen.

Geen onbekende
Voor Janssen was de tegenstander in de finale geen onbekende. Een partij tussen de twee is vorig jaar onbeslist geëindigd. Janssen was in vorm en had er alle vertrouwen in dat hij de strijd zou winnen. Hij ging in de eerste ronde voortvarend te werk en toonde zich daarin de betere kickbokser.

Braakneigingen
In de tweede ronde kreeg de Sittardenaar last van zijn buik, draaide zich van de partij af en had braakneigingen De scheidsrechter begon te tellen en de partij werd na acht tellen hervat. Kort daarna moest Janssen braken en werd de strijd beëindigd. "Het was net of Janssen een griepaanval kreeg", vertelde Roger Alken na afloop van de finale.

Profcircuit
Janssen is na Perry Reichling de tweede Limburger in een finale van de RINGS league. Die wedstrijden worden in de Randstad gehouden. De beste kickboksscholen van Nederland nemen met de grootste talenten deel aan de league. De winnaars van de RINGS league vinden vaak snel werk in het profcircuit.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen