Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Regy Janssen verliest kickboksfinale door braakneigingen

Geplaatst opzondag 18 november 2018 - 13:51

Regy Janssen is er niet in geslaagd de finale van de K1 RINGS league zaterdag in Aalsmeer te winnen.

De 21-jarige kickbokser uit Sittard moest in de gewichtsklasse tot 82 kg zijn meerdere erkennen in Jeroen Trijsburg, die een thuiswedstrijd bokste.

Overtuigend
Janssen, die bij de sportschool van Roger Alken traint, had de finale bereikt door in de halve finale van Valentino Amaro te winnen. In de eerste ronde ging de strijd gelijk op. De tweede ronde was overtuigend voor de Sittardse kickbokser en in de derde ronde ging Amaro neer op een hoek van Janssen.

Geen onbekende
Voor Janssen was de tegenstander in de finale geen onbekende. Een partij tussen de twee is vorig jaar onbeslist geëindigd. Janssen was in vorm en had er alle vertrouwen in dat hij de strijd zou winnen. Hij ging in de eerste ronde voortvarend te werk en toonde zich daarin de betere kickbokser.

Braakneigingen
In de tweede ronde kreeg de Sittardenaar last van zijn buik, draaide zich van de partij af en had braakneigingen De scheidsrechter begon te tellen en de partij werd na acht tellen hervat. Kort daarna moest Janssen braken en werd de strijd beëindigd. "Het was net of Janssen een griepaanval kreeg", vertelde Roger Alken na afloop van de finale.

Profcircuit
Janssen is na Perry Reichling de tweede Limburger in een finale van de RINGS league. Die wedstrijden worden in de Randstad gehouden. De beste kickboksscholen van Nederland nemen met de grootste talenten deel aan de league. De winnaars van de RINGS league vinden vaak snel werk in het profcircuit.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen