Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Regy Janssen verliest kickboksfinale door braakneigingen

Geplaatst opzondag 18 november 2018 - 13:51

Regy Janssen is er niet in geslaagd de finale van de K1 RINGS league zaterdag in Aalsmeer te winnen.

De 21-jarige kickbokser uit Sittard moest in de gewichtsklasse tot 82 kg zijn meerdere erkennen in Jeroen Trijsburg, die een thuiswedstrijd bokste.

Overtuigend
Janssen, die bij de sportschool van Roger Alken traint, had de finale bereikt door in de halve finale van Valentino Amaro te winnen. In de eerste ronde ging de strijd gelijk op. De tweede ronde was overtuigend voor de Sittardse kickbokser en in de derde ronde ging Amaro neer op een hoek van Janssen.

Geen onbekende
Voor Janssen was de tegenstander in de finale geen onbekende. Een partij tussen de twee is vorig jaar onbeslist geëindigd. Janssen was in vorm en had er alle vertrouwen in dat hij de strijd zou winnen. Hij ging in de eerste ronde voortvarend te werk en toonde zich daarin de betere kickbokser.

Braakneigingen
In de tweede ronde kreeg de Sittardenaar last van zijn buik, draaide zich van de partij af en had braakneigingen De scheidsrechter begon te tellen en de partij werd na acht tellen hervat. Kort daarna moest Janssen braken en werd de strijd beëindigd. "Het was net of Janssen een griepaanval kreeg", vertelde Roger Alken na afloop van de finale.

Profcircuit
Janssen is na Perry Reichling de tweede Limburger in een finale van de RINGS league. Die wedstrijden worden in de Randstad gehouden. De beste kickboksscholen van Nederland nemen met de grootste talenten deel aan de league. De winnaars van de RINGS league vinden vaak snel werk in het profcircuit.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen