Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Regy Janssen verliest kickboksfinale door braakneigingen

Geplaatst opzondag 18 november 2018 - 13:51

Regy Janssen is er niet in geslaagd de finale van de K1 RINGS league zaterdag in Aalsmeer te winnen.

De 21-jarige kickbokser uit Sittard moest in de gewichtsklasse tot 82 kg zijn meerdere erkennen in Jeroen Trijsburg, die een thuiswedstrijd bokste.

Overtuigend
Janssen, die bij de sportschool van Roger Alken traint, had de finale bereikt door in de halve finale van Valentino Amaro te winnen. In de eerste ronde ging de strijd gelijk op. De tweede ronde was overtuigend voor de Sittardse kickbokser en in de derde ronde ging Amaro neer op een hoek van Janssen.

Geen onbekende
Voor Janssen was de tegenstander in de finale geen onbekende. Een partij tussen de twee is vorig jaar onbeslist geëindigd. Janssen was in vorm en had er alle vertrouwen in dat hij de strijd zou winnen. Hij ging in de eerste ronde voortvarend te werk en toonde zich daarin de betere kickbokser.

Braakneigingen
In de tweede ronde kreeg de Sittardenaar last van zijn buik, draaide zich van de partij af en had braakneigingen De scheidsrechter begon te tellen en de partij werd na acht tellen hervat. Kort daarna moest Janssen braken en werd de strijd beëindigd. "Het was net of Janssen een griepaanval kreeg", vertelde Roger Alken na afloop van de finale.

Profcircuit
Janssen is na Perry Reichling de tweede Limburger in een finale van de RINGS league. Die wedstrijden worden in de Randstad gehouden. De beste kickboksscholen van Nederland nemen met de grootste talenten deel aan de league. De winnaars van de RINGS league vinden vaak snel werk in het profcircuit.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen