Overslaan en naar de inhoud gaan

Regisseur Hermans mist première eigen film door corona

Geplaatst opvrijdag 19 november 2021 - 14:57

Regisseur Servé Hermans van de eerste speelfilm van Toneelgroep Maastricht (R)Evolutie was niet bij zijn eigen première.

Hermans kampt sinds begin deze week met een coronabesmetting en moest de première donderdagavond aan zich voorbij laten gaan. Hij zit sinds maandag in zelfisolatie.

Balen
"Ik baal er natuurlijk verschrikkelijk van", zegt hij. "Het had een feestweek moeten worden met de première. Ik zou langs verschillende bioscopen gaan om over de film te praten. Dat zit er nu even allemaal niet in", zegt de regisseur, die gevaccineerd is en verder geen klachten heeft. "Ik voel me goed maar ben dus voor anderen wel besmettelijk."

Lees ook: Film Toneelgroep Maastricht geselecteerd voor filmfestival

Komedie
(R)Evolutie is een sciencefiction komedie en speelt zich af in de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is en de mens bijna overbodig is. Grote delen van Nederland zijn overstroomd, miljoenen mensen zijn gevlucht naar Limburg. Het last resort waar iedereen hoopt op een nieuw leven zoals zij dat kenden. De film is een coproductie van Toneelgroep Maastricht, Pupkin en NTR. Onder meer Angela Schijf, Bruno Vanden Broecke en Anniek Pfeifer spelen mee.

(R)Evolutie is ondanks de strenge maatregelen sinds donderdag te zien in meer dan 25 filmhuizen en bioscopen in het hele land.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen