l1_4

Regionale omroepen: paar uur per dag op NPO 3

De regionale omroepen willen dat tv-zender NPO 3 twee tot drie uur per dag een regionale kleuring krijgt.

Breekt Voedselbankactie door de 50.000 producten grens?

Gaat de actie L1, Samen voor de Voedselbank maandag door de grens van 50.000 producten heen? Het zou een mooi begin van de tweede week zijn.

Voedselbankactie leeft, al 37.837 producten gedoneerd

Na de eerste week van de Voedselbankactie van de regionale omroepen, staat de teller in Limburg al op 37.837 producten.

Kamer akkoord met extra geld voor regionale omroepen

De Tweede Kamer heeft bijna unaniem een motie aangenomen om eenmalig 17 miljoen euro extra uit te trekken voor de regionale omroepen.

Omroepbaas ook verdacht van schoolfraude

Pieter Janssen, de in opspraak geraakte directeur van Omroep Reindonk, is in het verleden ook verdachte geweest van fraude in de ouderraad van basisschool De Liaan in Helden.

Verdachte omroepbaas legt ook bestuursfunctie neer

Pieter Janssen heeft ook zijn functie als bestuurslid van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) tijdelijk neergelegd.

Van fraude verdachte omroepbaas stopt voorlopig

Directeur Pieter Janssen van Omroep Reindonk legt zijn werkzaamheden tijdelijk neer vanwege een onderzoek naar zijn functioneren. Vooralsnog gaat het om een periode van veertien dagen.

Van fraude verdachte omroepdirecteur onder vuur

Twee medewerksters van Omroep Reindonk (Horst aan de Maas) hebben aangifte gedaan tegen hun directeur Pieter Janssen wegens valsheid in geschrifte en oplichting.

Extra geld voor regionale omroepen

De coalitiepartijen VVD en PvdA trekken eenmalig 17 miljoen euro uit voor regionale omroepen. Met dat geld moeten die beter samenwerken met elkaar, regionale kranten en de NOS-journaals.

Omroepen stoppen mogelijk met uitzenden via digitale ether

De regionale omroepen, waaronder L1, stoppen met radio-uitzendingen via DAB+ als de overheid de kosten niet compenseert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten