Overslaan en naar de inhoud gaan

Regionale omroep L1 heeft nieuwe Raad van Commissarissen

Geplaatst opwoensdag 19 december 2018 - 17:43

Regionale omroep L1 heeft een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC).

Dat meldt de omroep.

Voorzitter
De 51-jarige Hans Coppus uit Horst is de voorzitter van de nieuwe RvC. Coppus is directeur Teunesen Zand en Grint in Gennep. Verder heeft hij ervaring als toezichthouder bij Cohesie, een coöperatie van 104 huisartsen in Noord-Limburg, en als commissaris bij Wonen Limburg.

Financiën
Samen met Mirjam Depondt-Olivers (58) en Raoul Willms (43) vormt hij de RvC. Depondt is 12 jaar directeur van Woonpunt in Maastricht geweest. Onder haar leiding raakte Woonpunt in financieel zwaar weer. Willms is sinds 2015 directeur Marketing, communicatie & distributie bij pensioenuitvoerder APG in Heerlen.

De nieuwe RvC gaat 1 januari 2019 van start. Hun belangrijkste taak is het houden van toezicht op de bedrijfseconomische zaken bij de regionale omroep.

Fusie
In maart van dit jaar stapte de tweekoppige RvC op. Het nieuws volgde op het afketsen van de bestuurlijke fusie tussen de Limburgse omroep en Omroep Brabant.

Lees ook: Raad van Commissarissen van L1 stapt per direct op

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen