Overslaan en naar de inhoud gaan

Regiofinale beste coverband in Sittard

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 10:46

In het nieuwe Sittardse Poppodium Volt vindt de regiofinale plaats van de bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands’.

Acht formaties strijden 2 november om de titel 'beste coverband van Limburg'. De bands worden zowel door een vakjury als door het publiek beoordeeld. De winnaars plaatsen zich voor de finalerondes van Regio Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland).

Regio's
De muzikale competitie is onderverdeeld in vier regio's: Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland), West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland), Noord-Oost Nederland (Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen) en België/Luxemburg.

Het muziekprogramma begint 2 november om 15.00 uur aan de Odasingel 88 in Sittard.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

PepperJack uit Weert beste coverband Benelux?
PepperJack uit Weert niet beste coverband Benelux
Toetsenman vraagt vriendin ten huwelijk op podium Paradiso
Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen