Overslaan en naar de inhoud gaan

Regiobank houdt enquête over pinautomaat in Vijlen

Geplaatst opdinsdag 30 december 2014 - 7:31

De komende weken houdt Regiobank een enquête in Vijlen om te kijken of er voldoende draagvlak is voor het realiseren van een pinautomaat in het dorp.

Als minimaal 30 procent van de inwoners graag een pinautomaat wenst, wil Regiobank investeren in deze voorziening.

Rabobank
De laatste - en lange tijd enige - pinautomaat in Vijlen werd in december vorig jaar opgeheven. De geldautomaat van Rabobank verdween onder meer omdat de kosten niet langer opwogen tegen het aantal pintransacties.

Regiobank overweegt nu in het gat te springen dat daardoor is ontstaan.

Geld
Het is de bedoeling dat de geldautomaat bij een bedrijf wordt geplaatst. Een eerste gesprek hierover vindt binnenkort plaats met een lokale ondernemer.

Het is op dit moment overigens wel mogelijk om extra bij te pinnen bij bedrijven in het dorp en Rabobank-klanten kunnen gebruikmaken van een gratis geldservice aan huis.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Klein aantal geldautomaten Rabobank raakt leeg
Pinautomaten Rabobank worden niet bijgevuld
Swolgen en Melderslo krijgen tijdelijke pinautomaat
Financieel ondernemer: 'Haal geldautomaten van de muur'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen