Overslaan en naar de inhoud gaan

Reginald Thal: 'VVV-Venlo is kansloos'

Geplaatst opmaandag 3 mei 2021 - 21:11

Oud-voetballer Reginald Thal denkt dat VVV-Venlo zich niet gaat handhaven in de Eredivisie. Volgens de oud-speler van MVV is de club uit Venlo kansloos.

Thal deed zijn uitspraken in het L1-programma AvondGasten Sport.

Sjaak Swart
VVV-Venlo staat op de zeventiende plaats in de Eredivisie, een plek die over drie wedstrijden rechtstreekse degradatie zou betekenen. VVV staat niet ver achter de veilige plaatsen en speelt nog tegen RKC, Ajax en FC Emmen. Toch is Thal niet erg positief. "Ze zijn kansloos", is Thal kort maar krachtig. "Als ik kijk naar RKC Waalwijk, dat is een goed voetballende ploeg. Ajax moet Sjaak Swart en Freek de Jonge opstellen wil VVV daar een kans hebben, want Ajax wil ook niet voor schut staan in eigen huis en Emmen zit in een flow dat ze de bal de verkeerde kant kunnen opschieten en dat hij er nog in gaat."

Niet bepalend
Toch wil Thal een kanttekening plaatsen: "Het programma is niet bepalend. ADO was eigenlijk al afgeschreven, maar die winnen van Feyenoord. En ze hebben nu nog een kans. Als ze twee keer winnen, zouden ze het kunnen halen. Voor VVV is het niet meer één voor twaalf, maar het moment is nu. Ze moeten van RKC winnen."

Overtuiging
Naast het spel en het programma vindt Thal dat er niet veel overtuiging te zien is bij aanvoerder Danny Post en trainer Jos Luhukay. "Danny Post laat elke week een depressie zien en en trekt elke week dezelfde conclusies. Ik zou hem anders voor de camera willen zien. Hij moet zeggen dat het klote was en als ik Luhukay zie, dan zie ik dat hij denkt: 'Ik had beter volgend jaar trainer kunnen worden'. Niemand neemt verantwoordelijkheid."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen