Overslaan en naar de inhoud gaan

Reginald Thal heeft 'veel respect' voor Bryan Linssen

Geplaatst opdinsdag 23 november 2021 - 6:00

Bryan Linssen is momenteel een van de belangrijkste spelers bij Feyenoord. De voetballer uit Neeritter speelde in het verleden onder meer voor MVV Maastricht. Reginald Thal maakte hem mee in zijn Maastrichtse periode en heeft ruim tien jaar later 'veel respect' voor de aanvaller.

Thal was maandagavond te gast in het L1-programma AvondGasten Sport.

MVV
Thal, zelf oud-speler bij de Maastrichtse club, kan zich Linssen zijn aanwezigheid in de provinciehoofdstad nog herinneren. "Het was een heerlijk ventje, die een heel triest begin in zijn leven meemaakte door de vroege dood van zijn vader en hij heeft zijn carrière goed opgebouwd. Want wie had ooit gedacht dat hij een van de belangrijke spelers zou zijn bij Feyenoord."

Fortuna en VVV
Linssen begon in 2008 zijn carrière in Sittard bij Fortuna. Via MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse belandde hij in 2020 bij de Rotterdammers. Linssen is samen met Guus Til clubtopscorer bij de Rotterdammers met twaalf doelpunten. "Hij staat echt zijn mannetje en hij maakt ondanks zijn lengte ook kopdoelpunten. En hij speelt ook nog bij de moeilijkste club. Ik heb veel respect voor hem", zegt Thal.

Spatjes
Thal sprak ook nog over de Limburgse clubs. Daarbij had hij wat meer aandacht voor Fortuna Sittard, dat op de 17e en voorlaatste plaats staat in de Eredivisie. "Die krijgen het moeilijk, al verwacht ik daar misschien een omslag." De voetbalanalist ergert zich wel aan trainer Sjors Ultee. "Alles ging vanzelf bij Fortuna. Ultee moet zich wel gedragen zoals vorig seizoen. Hij begint wat spatjes te krijgen en dat bevalt me niet."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen