Overslaan en naar de inhoud gaan

Regillio Vrede assistent bij MVV

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 14:11

Regillio Vrede wordt assistent van de nieuwe trainer van MVV, Darije Kalezic.

Dat werd maandagmiddag bekend bij de presentatie van de nieuwe staf.

Roda JC
Vrede is een oude bekende van Kalezic. Beiden werkten bij Roda JC in het seizoen 2015-2016. Vrede maakte lange tijd deel uit van de staf van de Kerkraadse club. Zo had hij in 2012 tot 2016 de beloften onder zijn hoede. Daarna fungeerde hij als assistent of als interim trainer van het eerste elftal van Roda.

Video: L1

NAC Breda
Vorige zomer begon Vrede bij NAC Breda als assistent-trainer. Maar op oudjaarsdag werd bekend dat er afscheid werd genomen van hoofdtrainer Ruud Brood en Regillio Vrede. Het ontslag kwam na tegenvallende resultaten.

Kalezic werd maandag in de Geusselt gepresenteerd aan de pers. Hij is de opvolger van Fuat Usta die moest vertrekken bij MVV.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen