Overslaan en naar de inhoud gaan

Regillio Vrede assistent bij MVV

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 14:11

Regillio Vrede wordt assistent van de nieuwe trainer van MVV, Darije Kalezic.

Dat werd maandagmiddag bekend bij de presentatie van de nieuwe staf.

Roda JC
Vrede is een oude bekende van Kalezic. Beiden werkten bij Roda JC in het seizoen 2015-2016. Vrede maakte lange tijd deel uit van de staf van de Kerkraadse club. Zo had hij in 2012 tot 2016 de beloften onder zijn hoede. Daarna fungeerde hij als assistent of als interim trainer van het eerste elftal van Roda.

Video: L1

NAC Breda
Vorige zomer begon Vrede bij NAC Breda als assistent-trainer. Maar op oudjaarsdag werd bekend dat er afscheid werd genomen van hoofdtrainer Ruud Brood en Regillio Vrede. Het ontslag kwam na tegenvallende resultaten.

Kalezic werd maandag in de Geusselt gepresenteerd aan de pers. Hij is de opvolger van Fuat Usta die moest vertrekken bij MVV.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen