In beeld: regen in Limburg (6 okt 2019)

Oktober vooralsnog kouder én natter dan afgelopen jaren

Oktober laat Limburgers vooralsnog in de kou staan. Daarnaast heeft de astronomische herfst Limburg tot nu toe weinig zon en veel regen opgeleverd.

Verwachte regenval van weinig betekenis voor de Maas

De verwachte regenval later deze week zal geen probleem zijn voor de Maas. Dat verwacht Rijkswaterstaat.

Zomerse plensbui zet deel van Simpelveld blank

Een flinke plensbui heeft woensdagavond voor wateroverlast gezorgd in delen van Simpelveld.

Stichting Salvage druk in de weer door wateroverlast

Limburg wordt deze week geteisterd door extreme regenval. Het gevolg is dat stichting Salvage, die gedupeerden opvangt en bijstaat om de eerste problemen te verhelpen, veelvuldig in actie moet komen.

Code geel: opnieuw trekken fikse onweersbuien naar Limburg

Limburg mag zich opmaken voor stevige onweersbuien die dinsdag in de namiddag en het begin van de avond over de provincie trekken. Het KNMI heeft code geel afgegeven.

Ondergelopen straten in Weert door wolkbreuk

Door een wolkbreuk staan verschillende straten in Weert woensdagavond blank.

Beschadigde Roermondseweg moet vervangen worden

De Roermondseweg tussen Tegelen en Belfeld blijft nog maanden gesloten voor verkeer.

Waterschap voldeed aan zorgplicht tijdens extreme regenval

Waterschap Peel en Maasvallei in Noord- en Midden-Limburg heeft aan de zorgplicht voldaan tijdens de extreme regenval van de afgelopen weken.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten