Overslaan en naar de inhoud gaan

Reddingsbrigade in actie voor geblesseerde watersporter

Geplaatst opzondag 30 juni 2019 - 19:07

De Reddingsbrigade Roermond is zondagmiddag in actie gekomen om een geblesseerde watersporter met rugletsel in veiligheid te brengen.

Tijdens een vaartochtje met hoge snelheid kwam het slachtoffer door een hoge golfslag met een klap neer op een harde polyester zitting. Daarbij raakte de persoon gewond aan zijn rug.

Vervoer medisch personeel
Omdat de gewonde watersporter niet via land bereikbaar was, heeft de reddingsbrigade het ambulancepersoneel naar het slachtoffer gebracht en ook het slachtoffer per brancard vervoerd naar de ambulance, zo meldt de hulpdienst op Facebook.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen