IMG_3194(1)

Reddingsbrigade: 'Meer ANWB dan Baywatch'

Als het kwik stijgt en het wordt druk langs en op het water, wordt het voor de Reddingsbrigade tijd om alert te zijn.

Reddingsbrigade: 'Neem nooit een nieuwjaarsduik alleen'

De Reddingsbrigade Nederland waarschuwt mensen die op 1 januari een nieuwjaarsduik nemen, dat niet alleen te doen.

Limburgse lifesaver pakt zilver in Australië

Eric Dumas uit Maasbracht heeft op het WK reddingszwemmen in Australië een zilveren medaille in de wacht gesleept.

Reddingsbrigades waarschuwen: ga niet het water in

Met de extreem warme temperaturen voor de tijd van het jaar, is het verleidelijk om het water in te springen voor een verfrissende duik. Maar de Limburgse reddingsbrigades raden mensen aan om niet zomaar in het water te springen.

Reddingsbrigades doen mee met Europese Kampioenschappen

Limburgse leden van de Reddingsbrigade uit Echt en Heythuysen doen namens Nederland mee met de Europese Kampioenschappen 'Lifesaving'.

Reddingsbrigade geeft les tegen verdrinken

De Heldense Reddingsbrigade voert dit voorjaar campagne in de basisscholen van onderwijskoepel Prisma in Peel en Maas om te voorkomen dat kinderen verdrinken.

Reddingsbrigade Venlo radeloos na diefstal motoren

De Venlose reddingsbrigade is zwaar gedupeerd door de diefstal van twee buitenboordmotoren.

Wereldrecord voor Echtse reddingszwemster op WK Lifesaving

Claudine Roemen van de Reddingsbrigade Echt heeft tijdens de wereldkampioenschappen Lifesaving in Eindhoven een wereldrecord gezwommen.

Reddingsbrigade voor Serious Request (19 december 2015)
Serious Request: reddingsbrigade van Venlo naar Maastricht

De reddingsbrigade van Venlo is zaterdagochtend samen met collega's uit de provincie vertrokken voor een driedaagse vaartocht voor Serious Request.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten