Overslaan en naar de inhoud gaan

Red Hot Chili Peppers eerste headliner Pinkpop 2020

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 10:01

De Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers is volgend jaar één van de headliners op Pinkpop.

Dat heeft de organisatie van het Landgraafse festival woensdagochtend bekendgemaakt.

Vijfde bezoek
De Red Hot Chili Peppers stonden in 1988 al op Pinkpop met hun toen nog vurige mengeling van funk, rap en rock. In de dertig jaar die volgden deed de Amerikaanse formatie dat nog drie keer dunnetjes over. Fans van de band verheugden zich al op hun mogelijke komst, nadat bekend was geworden dat ze een week voor Pinkpop in Italië acte de présence geven op een festival. Nu is een vijfde bezoek aan Landgraaf dus definitief een feit.

Nog vier acts
Naast de Amerikaanse formatie heeft Pinkpop nog vier acts bekendgemaakt. Ook Disturbed, KEANE, Deftones en Zara Larsson geven acte de présence in Landgraaf. De ticketverkoop start op 23 november.

Prijzen ongewijzigd
De Pinkpop-organisatie geeft aan dat de ticketprijzen voor de editie van 2020 identiek zijn aan die van 2019. Weekendkaarten inclusief een campingticket kosten 230 euro, voor een dagkaart zijn festivalgangers 110 euro kwijt.

Lees ook: Mysterieuze aankondiging Pinkpop voedt speculaties

Cryptisch
Pinkpop had dinsdag al met een cryptisch boodschap op social media gehint op het nieuws. Met de cijfercombinatie 1311191000 werd duidelijk gemaakt dat er woensdagochtend nieuws zou komen over de 51ste editie van het festival. Die aankondiging bracht een geruchtenstroom van mogelijke acts op gang.

Het festival zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 juni 2020.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen