Overslaan en naar de inhoud gaan

Red Hot Chili Peppers eerste headliner Pinkpop 2020

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 10:01

De Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers is volgend jaar één van de headliners op Pinkpop.

Dat heeft de organisatie van het Landgraafse festival woensdagochtend bekendgemaakt.

Vijfde bezoek
De Red Hot Chili Peppers stonden in 1988 al op Pinkpop met hun toen nog vurige mengeling van funk, rap en rock. In de dertig jaar die volgden deed de Amerikaanse formatie dat nog drie keer dunnetjes over. Fans van de band verheugden zich al op hun mogelijke komst, nadat bekend was geworden dat ze een week voor Pinkpop in Italië acte de présence geven op een festival. Nu is een vijfde bezoek aan Landgraaf dus definitief een feit.

Nog vier acts
Naast de Amerikaanse formatie heeft Pinkpop nog vier acts bekendgemaakt. Ook Disturbed, KEANE, Deftones en Zara Larsson geven acte de présence in Landgraaf. De ticketverkoop start op 23 november.

Prijzen ongewijzigd
De Pinkpop-organisatie geeft aan dat de ticketprijzen voor de editie van 2020 identiek zijn aan die van 2019. Weekendkaarten inclusief een campingticket kosten 230 euro, voor een dagkaart zijn festivalgangers 110 euro kwijt.

Lees ook: Mysterieuze aankondiging Pinkpop voedt speculaties

Cryptisch
Pinkpop had dinsdag al met een cryptisch boodschap op social media gehint op het nieuws. Met de cijfercombinatie 1311191000 werd duidelijk gemaakt dat er woensdagochtend nieuws zou komen over de 51ste editie van het festival. Die aankondiging bracht een geruchtenstroom van mogelijke acts op gang.

Het festival zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 juni 2020.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen