Overslaan en naar de inhoud gaan

Red Hot Chili Peppers eerste headliner Pinkpop 2020

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 10:01

De Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers is volgend jaar één van de headliners op Pinkpop.

Dat heeft de organisatie van het Landgraafse festival woensdagochtend bekendgemaakt.

Vijfde bezoek
De Red Hot Chili Peppers stonden in 1988 al op Pinkpop met hun toen nog vurige mengeling van funk, rap en rock. In de dertig jaar die volgden deed de Amerikaanse formatie dat nog drie keer dunnetjes over. Fans van de band verheugden zich al op hun mogelijke komst, nadat bekend was geworden dat ze een week voor Pinkpop in Italië acte de présence geven op een festival. Nu is een vijfde bezoek aan Landgraaf dus definitief een feit.

Nog vier acts
Naast de Amerikaanse formatie heeft Pinkpop nog vier acts bekendgemaakt. Ook Disturbed, KEANE, Deftones en Zara Larsson geven acte de présence in Landgraaf. De ticketverkoop start op 23 november.

Prijzen ongewijzigd
De Pinkpop-organisatie geeft aan dat de ticketprijzen voor de editie van 2020 identiek zijn aan die van 2019. Weekendkaarten inclusief een campingticket kosten 230 euro, voor een dagkaart zijn festivalgangers 110 euro kwijt.

Lees ook: Mysterieuze aankondiging Pinkpop voedt speculaties

Cryptisch
Pinkpop had dinsdag al met een cryptisch boodschap op social media gehint op het nieuws. Met de cijfercombinatie 1311191000 werd duidelijk gemaakt dat er woensdagochtend nieuws zou komen over de 51ste editie van het festival. Die aankondiging bracht een geruchtenstroom van mogelijke acts op gang.

Het festival zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 juni 2020.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen