Overslaan en naar de inhoud gaan

Red Bull-topman gelooft in wereldtitel Verstappen

Geplaatst opzaterdag 27 april 2019 - 11:59

Topadviseur Helmut Marko van Red Bull heeft de verwachtingen voor Max Verstappen in de Formule 1 opgeschroefd. Hij acht de wereldtitel voor de Nederlander dit jaar mogelijk.

"Alles verloopt volgens plan. Max haalt momenteel het maximale uit de auto en heeft al twee keer zoveel punten als vorig jaar na drie races. Hij is sensationeel bezig", zegt Marko in een interview met de Oostenrijkse krant Kronen.

Derde plaats
Marko is ook de man die Verstappen naar Red Bull haalde en hem op 17-jarige leeftijd zonder pardon liet debuteren in de Formule 1. In 2016 won de Limburger als jongste coureur ooit een grand prix in de koningsklasse. Dit seizoen behaalde Verstappen één derde plek en twee vierde plaatsen; in de WK-stand staat hij derde.

Grote vernieuwingen
"Ferrari heeft in principe de snelste auto, maar ze hebben daar problemen. Max staat in het kampioenschap ook boven de coureurs van Ferrari", zegt Marko, die wel moet toegeven dat Mercedes tot nog toe het beste presteert. "Honda heeft ons voor de komende Grand Prix van Azerbeidzjan een motor met iets meer vermogen gegeven en dat zal ons helpen in Bakoe, maar de grote vernieuwingen komen over twee weken in Barcelona."

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen