Getorpedeerde Frijns twaalfde in incidentrijke race

Robin Frijns is met zijn Audi twaalfde geworden bij de eerste DTM-race van het weekend op de Red Bull Ring.

Verstappen wil duizenden fans belonen met podiumplek

Max Verstappen hoopt dat hij zijn bolide dit weekend naar een podiumplek kan sturen op de Oostenrijkse Red Bull Ring. Hij wil speciaal voor de duizenden meegereisde fans een goed resultaat neerzetten.

Max Verstappen verrast fans in Oostenrijk

Max Verstappen heeft zaterdag na de kwalificatie zijn Nederlandse fans verrast.

Flink uitgebreide Verstappen-tribune stijf uitverkocht

De Max Verstappen-tribune bij de Red Bull Ring in Oostenrijk, die van 1000 zitplaatsen werd opgeschaald naar 5000 plaatsen, is volledig uitverkocht.

Max Verstappen-tribune opnieuw flink uitgebreid

De Max Verstappen-tribune bij de Red Bull Ring in Oostenrijk is opnieuw flink uitgebreid. Er is nu plaats voor 5000 fans.

Forse uitbreiding Verstappen-tribune in Oostenrijk

Goed nieuws voor de fans van Max Verstappen. De eigen oranje tribune die de 19-jarige Red Bull-coureur op de Oostenrijkse Red Bull Ring heeft, wordt flink uitgebreid.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten