brand rook maastricht recycling (6 aug 2020)

Brand bij loods recyclingbedrijf Maastricht

Donderdagavond is brand uitgebroken op het terrein van een recyclingbedrijf aan de Sandersweg in Maastricht.

Invallen Venlo (11 jun 2020)
Honderden kilo's goud gevonden bij recyclingbedrijf

Er zijn honderden kilo's goud, tien vuurwapens en zeventien dure horloges gevonden tijdens het onderzoek bij het Venloose bedrijf Geerlings Metaalrecycling. Twee mensen van dat bedrijf zijn gearresteerd.

TPD
Beroep Brunssum tegen vergunning: 'Pand zo lek als mandje'

De gemeente Brunssum gaat in beroep tegen de nieuwe vergunning die de Provincie Limburg onlangs verleende aan recyclebedrijf TpD.

Kamervragen gesteld over Limburgse vliegenplagen

Tweede Kamerlid Gijs van Dijk (PvdA) heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven vragen gesteld over stank- en vliegenoverlast in Brunssum en Stein.

Brand bij recyclingbedrijf in Brunssum

De brandweer heeft een flinke klus aan het blussen van een brand bij een recyclingbedrijf aan de Waubacherweg in Brunssum.

Berg afval vat vlam bij recyclingbedrijf Maastricht

In Maastricht heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een berg afval bij een recyclingbedrijf vlam gevat.

Recyclingbedrijf in Born opnieuw getroffen door brand

Bij recyclingbedrijf Euregio aan de Halve Maanweg in Born is donderdagavond brand uitgebroken. Volgens een correspondent ter plaatse woedde de brand in een van de verwerkingsinstallaties.

Raadslid Stein voelt zich geïntimideerd in vliegen-affaire

Het Steinse raadslid Chantal Meijers (CMB) voelt zich geïntimideerd door een plaatselijk recyclingbedrijf.

Opnieuw brand bij recyclingbedrijf Born

Bij een recyclingbedrijf in Born woedt donderdagavond opnieuw brand.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten