Overslaan en naar de inhoud gaan

Recurve- en compoundschutters in kwartfinale op WK

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 19:39

Het Nederlandse recurveteam heeft in Den Bosch de kwartfinale van de strijd om het wereldkampioenschap boogschieten bereikt.

Steve Wijler uit Horn en zijn maten Sjef van den Berg en Rick van der Ven moesten het in de tweede ronde opnemen tegen het drietal van Oekraïne. Het Oranje trio had weinig moeite met deze tegenstander en won met 6-2.

Kazakken
In de kwartfinale is Kazakhstan de tegenstander van de Nederlandse mannen. De Kazakken waren in de tweede ronde te sterk voor de recurveschutters van de Verenigde Staten.

Hoogste score
Voor Mike Schloesser uit Weustenrade begint de strijd om de individuele wereldtitel bij de compoundschutters in Den Bosch pas in de derde ronde. Hij had de op een na hoogste score in de kwalificatie. Daarom hoefde de nummer 1 van de wereld in de eerste en tweede ronde niet in actie te komen.

Bye
Met het compoundteam staat Schloesser in de kwartfinale. Sil Pater, Peter Elzinga en Mike Schloesser hadden een bye in de eerste ronde en wonnen in de tweede ronde met 235-230 van Zwitserland.

In de kwartfinale is het team van de Verenigde Staten de tegenstander van het Oranje drietal.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen