Overslaan en naar de inhoud gaan

Recurve- en compoundschutters in kwartfinale op WK

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 19:39

Het Nederlandse recurveteam heeft in Den Bosch de kwartfinale van de strijd om het wereldkampioenschap boogschieten bereikt.

Steve Wijler uit Horn en zijn maten Sjef van den Berg en Rick van der Ven moesten het in de tweede ronde opnemen tegen het drietal van Oekraïne. Het Oranje trio had weinig moeite met deze tegenstander en won met 6-2.

Kazakken
In de kwartfinale is Kazakhstan de tegenstander van de Nederlandse mannen. De Kazakken waren in de tweede ronde te sterk voor de recurveschutters van de Verenigde Staten.

Hoogste score
Voor Mike Schloesser uit Weustenrade begint de strijd om de individuele wereldtitel bij de compoundschutters in Den Bosch pas in de derde ronde. Hij had de op een na hoogste score in de kwalificatie. Daarom hoefde de nummer 1 van de wereld in de eerste en tweede ronde niet in actie te komen.

Bye
Met het compoundteam staat Schloesser in de kwartfinale. Sil Pater, Peter Elzinga en Mike Schloesser hadden een bye in de eerste ronde en wonnen in de tweede ronde met 235-230 van Zwitserland.

In de kwartfinale is het team van de Verenigde Staten de tegenstander van het Oranje drietal.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen