Overslaan en naar de inhoud gaan

Recurve- en compoundschutters in kwartfinale op WK

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 19:39

Het Nederlandse recurveteam heeft in Den Bosch de kwartfinale van de strijd om het wereldkampioenschap boogschieten bereikt.

Steve Wijler uit Horn en zijn maten Sjef van den Berg en Rick van der Ven moesten het in de tweede ronde opnemen tegen het drietal van Oekraïne. Het Oranje trio had weinig moeite met deze tegenstander en won met 6-2.

Kazakken
In de kwartfinale is Kazakhstan de tegenstander van de Nederlandse mannen. De Kazakken waren in de tweede ronde te sterk voor de recurveschutters van de Verenigde Staten.

Hoogste score
Voor Mike Schloesser uit Weustenrade begint de strijd om de individuele wereldtitel bij de compoundschutters in Den Bosch pas in de derde ronde. Hij had de op een na hoogste score in de kwalificatie. Daarom hoefde de nummer 1 van de wereld in de eerste en tweede ronde niet in actie te komen.

Bye
Met het compoundteam staat Schloesser in de kwartfinale. Sil Pater, Peter Elzinga en Mike Schloesser hadden een bye in de eerste ronde en wonnen in de tweede ronde met 235-230 van Zwitserland.

In de kwartfinale is het team van de Verenigde Staten de tegenstander van het Oranje drietal.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen