Overslaan en naar de inhoud gaan

Recordjaar voor Theater De Maaspoort in Venlo

Geplaatst opdinsdag 2 januari 2018 - 16:16

Theater De Maaspoort in Venlo heeft afgelopen jaar een recordaantal bezoekers getrokken.

Ruim 142.000 mensen bezochten de Venlose schouwburg in 2017, waarvan met 72.500 bezoekers ruim de helft een professionele theatervoorstelling bijwoonde. De rest ging kijken naar amateurvoorstellingen van bijvoorbeeld Volkstheater Frans Boermans of de veelgeprezen schoolmusical Cats van het Valuascollege.

In totaal waren er 34 voorstellingen uitverkocht. Koploper was de Pinkpop-theatervoorstelling die zes keer een volle zaal trok.

Parkstad
De Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Kerkrade boerden goed. 240.000 bezoekers bezochten een voorstelling in één van de twee theaters. Een stijging met 17.000m zo meldt directeur Bas Schoonderwoerd op zijn facebook-pagina.

Maastricht
In Maastricht kwamen de tweede helft van afgelopen jaar, of het begin van het seizoen 2017-2018, zo'n 115.000 bezoekers naar het Theater aan het Vrijthof. En dat is een stijging met tien procent. Ook voor de rest van het theaterseizoen dat nog tot en met juni duurt worden dezelfde cijfers verwacht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen