Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Recorddrukte op jubileumeditie autobeurs Interclassics

Geplaatst opzondag 14 januari 2018 - 19:14

De 25e editie van Interclassics in het Mecc in Maastricht heeft het bezoekersrecord verbroken. De autobeurs trok maar liefst 34.447 bezoekers.

Vorig jaar telde Interclassics in totaal 26.500 bezoekers.

Bijzondere auto's
Autoliefhebbers konden zich vergapen aan ruim 800 bijzondere auto's. Er is ook een aantal auto's verkocht.

Pronkstuk
Het pronkstuk van de jubileumeditie was de originele Aston Martin DB5 van James Bond. Van deze DB5 zijn er nog maar drie in de wereld en slechts twee zijn uitgerust met alle technische snufjes van de Britse geheim agent. De 007-bolide werd bekend in de film Goldfinger en beschikt over bijzondere extra's waarmee de MI6-agent zijn vijanden kon uitschakelen.

Lees ook: Bijzondere 007-bolide op jubileumeditie Interclassics

Foto: Jean-Pierre Geusens

Tevreden
"Dat het publiek in zulke grote getale de weg naar Mecc heeft weten vinden, daar zijn wij als organisatie enorm trots op", zegt Erik Panis op de site van de beurs. "Nog nooit eerder in de geschiedenis van 25 jaar Interclassics hebben wij zoveel bezoekers mogen verwelkomen."

De 26ste editie van Interclassics Maastricht vindt volgend jaar van 10 tot en met 13 januari plaats.

Album
De beurs leverde in ieder geval mooie plaatjes op. Een volledig foto-album is te zien op het Facebook-account van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen