Overslaan en naar de inhoud gaan

Recorddrukte op jubileumeditie autobeurs Interclassics

Geplaatst opzondag 14 januari 2018 - 19:14

De 25e editie van Interclassics in het Mecc in Maastricht heeft het bezoekersrecord verbroken. De autobeurs trok maar liefst 34.447 bezoekers.

Vorig jaar telde Interclassics in totaal 26.500 bezoekers.

Bijzondere auto's
Autoliefhebbers konden zich vergapen aan ruim 800 bijzondere auto's. Er is ook een aantal auto's verkocht.

Pronkstuk
Het pronkstuk van de jubileumeditie was de originele Aston Martin DB5 van James Bond. Van deze DB5 zijn er nog maar drie in de wereld en slechts twee zijn uitgerust met alle technische snufjes van de Britse geheim agent. De 007-bolide werd bekend in de film Goldfinger en beschikt over bijzondere extra's waarmee de MI6-agent zijn vijanden kon uitschakelen.

Lees ook: Bijzondere 007-bolide op jubileumeditie Interclassics

Foto: Jean-Pierre Geusens

Tevreden
"Dat het publiek in zulke grote getale de weg naar Mecc heeft weten vinden, daar zijn wij als organisatie enorm trots op", zegt Erik Panis op de site van de beurs. "Nog nooit eerder in de geschiedenis van 25 jaar Interclassics hebben wij zoveel bezoekers mogen verwelkomen."

De 26ste editie van Interclassics Maastricht vindt volgend jaar van 10 tot en met 13 januari plaats.

Album
De beurs leverde in ieder geval mooie plaatjes op. Een volledig foto-album is te zien op het Facebook-account van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen