Overslaan en naar de inhoud gaan

Recordaantal bezoekers voor ZooParc Overloon

Geplaatst opdinsdag 1 augustus 2017 - 14:02

Een recordaantal mensen heeft in de laatste week van juli een bezoek gebracht aan ZooParc Overloon.

In totaal bezochten die week 8.084 gasten de dierentuin. "We zijn ontzettend trots op dit record", zegt vestigingsmanager Leentje Lips.

Stijging
De dierentuin denkt dat de enorme stijging in de bezoekersaantallen veroorzaakt worden door de investeringen die eigenaar Libéma de afgelopen twee jaar in het park heeft gestoken. Er zijn sinds de overname onder meer giraffen, Brazzameerkatten, een Afrikaanse apensoort, tijgers en leeuwen in het park gekomen.

Gastvrijheid
ZooParc heeft bovendien de bestaande dierenverblijven gerenoveerd, waardoor de dieren ook beter zichtbaar zijn voor de bezoekers. "Door de nieuwe dierenverblijven en gastgerichtheid zien we enorme stijgingen in bezoekersaantallen", aldus Lips.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Slingeraap Quasimodo hoopt liefde te vinden in Overloon
Dierentuin laat zieke slingeraap Quasimodo inslapen
ZooParc Overloon
Abonnees eerst welkom bij ZooParc Overloon, anderen later
Reuzenmiereneter geboren in Overloon
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen