Overslaan en naar de inhoud gaan

Record Store Day opnieuw in Maastrichtse boekwinkel

Geplaatst opdonderdag 12 april 2018 - 20:41

De wereldwijde platenwinkeldag Record Store Day strijkt dit jaar opnieuw neer in een Maastrichtse boekwinkel.

Bij gebrek aan een grote platenzaak gebeurt dat in de provinciehoofdstad vooral in boekhandel Dominicanen, waar ook muziek wordt verkocht.

Optredens
Bezoekers van de monumentale boekwinkel worden op zaterdag 21 april dan ook getrakteerd op verschillende optredens van onder meer Pinkpopveteranen Jick Munro & the Amazing Laserbeams en de Maastrichtse Aïcha Cherif. Aan de overkant van de Maas doet ook het kleinere Kinsum Records een duit in het zakje, met twee keer een optreden van Newborn Lunatics.

Heerlen?
Opvallend is dat volgens de organisatie van Record Store Day in Heerlen dit jaar geen optredens gepland staan in een van de drie platenzaken die de stad rijk is. Vorig jaar speelden er nog bands in zowel Satisfaction als de kleinere platenwinkel Gong. Of er dit jaar weer bands te beluisteren zijn is nog de vraag.

Roermond, Sittard, Venlo
Muziekliefhebbers die tijdens het winkelen willen luisteren naar live-muziek kunnen in Limburg wel weer terecht bij Jottem in Roermond, Music Machine in Sittard en Sounds in Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen