Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Record: 100 mensen beginnen een actie voor de Voedselbank

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 13:27

De dag voor de échte aftrap van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' is er al een record bereikt.

Honderd particulieren en verenigingen hebben een actie aangemeld waarmee ze zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor mensen die zijn aangewezen op de Limburgse voedselbanken.

Verjaardagsvisite
De honderdste actie is gemeld vanuit Voerendaal. Lily Lemlijn wordt op 8 december 75 jaar en heeft aan alle verjaardagsvisite gevraagd om minimaal 1 product mee te nemen en te doneren aan de Voedselbank. Het doel is minimaal 75 producten.

Lees ook: Spetterende start voor inzamelingsactie Voedselbank

Rondrit door Limburg
Woensdag wordt de inzamelingsactie van L1 afgetrapt. Tot en met donderdag 13 december worden zoveel mogelijk producten verzameld. Tijdens de eerste dag bezoeken L1-verslaggevers in iedere gemeente een bijzondere actie. De rondrit door Limburg is vanaf 06:00 uur live te volgen via L1 Radio, L1 TV en op L1.nl.

Online doneren
Om de actie te ondersteunen is het niet per se nodig om zelf lang houdbare producten in te zamelen. Er kunnen ook online voedselpakketten worden gedoneerd via de website van L1.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen