Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Record: 100 mensen beginnen een actie voor de Voedselbank

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 13:27

De dag voor de échte aftrap van de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' is er al een record bereikt.

Honderd particulieren en verenigingen hebben een actie aangemeld waarmee ze zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor mensen die zijn aangewezen op de Limburgse voedselbanken.

Verjaardagsvisite
De honderdste actie is gemeld vanuit Voerendaal. Lily Lemlijn wordt op 8 december 75 jaar en heeft aan alle verjaardagsvisite gevraagd om minimaal 1 product mee te nemen en te doneren aan de Voedselbank. Het doel is minimaal 75 producten.

Lees ook: Spetterende start voor inzamelingsactie Voedselbank

Rondrit door Limburg
Woensdag wordt de inzamelingsactie van L1 afgetrapt. Tot en met donderdag 13 december worden zoveel mogelijk producten verzameld. Tijdens de eerste dag bezoeken L1-verslaggevers in iedere gemeente een bijzondere actie. De rondrit door Limburg is vanaf 06:00 uur live te volgen via L1 Radio, L1 TV en op L1.nl.

Online doneren
Om de actie te ondersteunen is het niet per se nodig om zelf lang houdbare producten in te zamelen. Er kunnen ook online voedselpakketten worden gedoneerd via de website van L1.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen