Overslaan en naar de inhoud gaan

Reconstructie in zaak dode baby Brunssum

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 20:00

In Brunssum vindt woensdag een reconstructie plaats die meer duidelijkheid moet geven over hoe baby Fabian om het leven is gekomen.

Dat gebeurt in de woning van de oppasouders die het jongetje onder hun hoede hadden.

Onduidelijkheid
De vijf maanden oude baby kwam op 11 oktober om het leven. Onduidelijk is nog hoe dat gebeurde. Er werd een ambulance opgeroepen, omdat het kindje onwel zou zijn geworden. Reanimatie mocht niet meer baten. Fabian overleed later op de dag in het ziekenhuis.

Lees ook: Baby overleden in Brunssum: verdachten aangehouden

Geen natuurlijke dood
Uit onderzoek is gebleken dat Fabian niet aan een natuurlijke dood is overleden. De oppasouders worden verdacht van doodslag op hun petekind, of zware mishandeling met de dood tot gevolg.

Lees ook: Oppasouders baby Fabian verdacht van doodslag

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen