Overslaan en naar de inhoud gaan

Reconstructie van moord op Maastrichtse taxichauffeur (24)

Geplaatst opvrijdag 4 augustus 2017 - 16:37

Er komt een reconstructie van de moord op de 24-jarige Maastrichtse taxichauffeur Ousman Magomadov, die 3 maanden geleden in een bos net over de grens bij Susteren werd gevonden.

Dat heeft de rechtbank vrijdag tijdens een pro-formazitting beslist.

Verdachte
De reconstructie gaat op 25 september plaatsvinden. De 45-jarige verdachte van de moord werkt hieraan mee. Het gaat dan vooral om de gebeurtenissen in Spaubeek.

Verlaten taxi
Het slachtoffer is mogelijk in Spaubeek om het leven gebracht. Daar werden op straat bloedsporen aangetroffen. De lege taxi werd later op de A12 bij Zevenhuizen teruggevonden. In het voertuig vond de politie bloedsporen. Hier werd ook de 45-jarige verdachte aangehouden.

Lees ook: Dode man Schalbruch is taxichauffeur (24) uit Maastricht

Bos
Op zondag 7 mei werd het lichaam van de taxichauffeur in een bos vlak over de Duitse grens bij het plaatsje Schalbruch gevonden door wandelaars. De man was met twaalf messteken om het leven gebracht en in het bos gedumpt.

Lees ook: Verdachte in zaak moord taxichauffeur langer in cel

Zitting
Op 20 oktober is de volgende pro-formazitting. Wanneer de inhoudelijke behandeling plaatsvindt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk pas 2018.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verdachte in zaak moord taxichauffeur langer in cel
Verdachte 'taximoord': 'Ik was helemaal in paniek'
Justitie eist vijftien jaar cel en tbs voor 'taximoord'
OM eist 100 uur taakstraf tegen schietende agent
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen