Overslaan en naar de inhoud gaan

Reconstructie van moord op Maastrichtse taxichauffeur (24)

Geplaatst opvrijdag 4 augustus 2017 - 16:37

Er komt een reconstructie van de moord op de 24-jarige Maastrichtse taxichauffeur Ousman Magomadov, die 3 maanden geleden in een bos net over de grens bij Susteren werd gevonden.

Dat heeft de rechtbank vrijdag tijdens een pro-formazitting beslist.

Verdachte
De reconstructie gaat op 25 september plaatsvinden. De 45-jarige verdachte van de moord werkt hieraan mee. Het gaat dan vooral om de gebeurtenissen in Spaubeek.

Verlaten taxi
Het slachtoffer is mogelijk in Spaubeek om het leven gebracht. Daar werden op straat bloedsporen aangetroffen. De lege taxi werd later op de A12 bij Zevenhuizen teruggevonden. In het voertuig vond de politie bloedsporen. Hier werd ook de 45-jarige verdachte aangehouden.

Lees ook: Dode man Schalbruch is taxichauffeur (24) uit Maastricht

Bos
Op zondag 7 mei werd het lichaam van de taxichauffeur in een bos vlak over de Duitse grens bij het plaatsje Schalbruch gevonden door wandelaars. De man was met twaalf messteken om het leven gebracht en in het bos gedumpt.

Lees ook: Verdachte in zaak moord taxichauffeur langer in cel

Zitting
Op 20 oktober is de volgende pro-formazitting. Wanneer de inhoudelijke behandeling plaatsvindt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk pas 2018.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verdachte in zaak moord taxichauffeur langer in cel
Justitie eist vijftien jaar cel en tbs voor 'taximoord'
Verdachte 'taximoord': 'Ik was helemaal in paniek'
OM eist 100 uur taakstraf tegen schietende agent
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen