Overslaan en naar de inhoud gaan

Reconstructie dodelijke steekpartij in Roermond

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 9:12

Dinsdag wordt er een reconstructie gemaakt van de dodelijke steekpartij die op 3 mei 2011 plaatsvond in een woning aan de Bachstraat in Roermond.

De reconstructie is onderdeel van de strafzaak tegen verdachte Samir S. uit Roermond.

Steekpartij
S. zou op 3 mei 2011 de nieuwe vriend van zijn ex in een woning in Roermond doodgestoken hebben. Het 23-jarige slachtoffer Hessam Lajevardi werd in zijn hals geraakt en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Samir S. werd eerder in hoger beroep al veroordeeld tot dertien jaar cel voor moord, en diefstal met geweld. Maar de zaak wordt nu opnieuw door het hof behandeld na een verwijzing door de Hoge Raad.

Reconstructie
De reconstructie wordt gedaan om een beter beeld te krijgen van de situatie ter plaatse en de gebeurtenissen die op 3 mei 2011 hebben plaatsgevonden in en rond de woning aan de Bachstraat in Roermond.

Vanwege de reconstructie zijn een aantal straten in de omgeving van de woning afgezet. Er gelden omleidingsroutes voor het verkeer en de politie houdt toezicht. De reconstructie zelf is besloten en niet toegankelijk voor buitenstaanders.

Foto: Rob Oostwegel (MGL)
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Samir S. wijst ex-vriendin aan als verdachte
Reconstructie dodelijke steekpartij in Maastricht
Incident met neergestoken agent wordt nagespeeld
Man ernstig gewond door messteek van vriendin
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen