Overslaan en naar de inhoud gaan

Reconstructie dodelijke steekpartij in Roermond

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 9:12

Dinsdag wordt er een reconstructie gemaakt van de dodelijke steekpartij die op 3 mei 2011 plaatsvond in een woning aan de Bachstraat in Roermond.

De reconstructie is onderdeel van de strafzaak tegen verdachte Samir S. uit Roermond.

Steekpartij
S. zou op 3 mei 2011 de nieuwe vriend van zijn ex in een woning in Roermond doodgestoken hebben. Het 23-jarige slachtoffer Hessam Lajevardi werd in zijn hals geraakt en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Samir S. werd eerder in hoger beroep al veroordeeld tot dertien jaar cel voor moord, en diefstal met geweld. Maar de zaak wordt nu opnieuw door het hof behandeld na een verwijzing door de Hoge Raad.

Reconstructie
De reconstructie wordt gedaan om een beter beeld te krijgen van de situatie ter plaatse en de gebeurtenissen die op 3 mei 2011 hebben plaatsgevonden in en rond de woning aan de Bachstraat in Roermond.

Vanwege de reconstructie zijn een aantal straten in de omgeving van de woning afgezet. Er gelden omleidingsroutes voor het verkeer en de politie houdt toezicht. De reconstructie zelf is besloten en niet toegankelijk voor buitenstaanders.

Foto: Rob Oostwegel (MGL)
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Samir S. wijst ex-vriendin aan als verdachte
Reconstructie dodelijke steekpartij in Maastricht
Incident met neergestoken agent wordt nagespeeld
Man ernstig gewond door messteek van vriendin
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen