Nicky Verstappen

Oud-politierechercheur: 'Brech liegt alles bij elkaar'

Oud-politierechercheur Frank Peters denkt dat Jos Brech liegt. Brech (57) heeft maandag voor het eerst een verklaring afgelegd in de zaak over de dood van Nicky Verstappen.

Rechtbank Maastricht
Ouder sleept Maastrichtse school voor de rechter

De versnelde verhuizing van een onderwijsinstelling voor speciaal basisonderwijs in Maastricht heeft donderdagmiddag geresulteerd in een kort geding.

roemenen bejaarden rooftocht justitie openbaar ministerie pinautomaat geldautomaat (12 jun 2020)
OM: 'Tot 9,5 jaar cel voor boevenbende op rooftocht'

Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag tot 9,5 jaar cel geëist tegen een Roemeense boevenbende die onder meer in Limburg bejaarden beroofde bij pinautomaten.

Prostitutie pooier loverboy
Meisjes slachtoffer of verdachte in Kerkraadse pooierzaak?

De twee hoofdverdachten in de Kerkraadse loverboyzaak blijven voorlopig achter tralies.

Ivana Smit ouders Kapel in 't Zand Roermond (22 nov 2019)
Vader Ivana Smit: 'Dit geeft ons weer hoop'

De familie van Ivana Smit is opgelucht dat het onderzoek naar de dood van het Sittardse model in Maleisië wordt heropend.

Ivana Smit
Onderzoek naar dood Ivana Smit heropend

Het gerechtshof van Maleisië heeft het hoger beroep in de zaak omtrent het overlijden van het Sittardse model Ivana Smit gegrond verklaard.

Jos van Rey (30 okt 2019)
Deal mislukt: OM wil nog altijd 3 ton van Jos van Rey

Voor de rechtbank in Rotterdam vindt donderdag de zogeheten pluk-ze zaak plaats tegen oud-wethouder Jos van Rey van Roermond.

Misbruik
Heerlense oppasopa maand cel in voor misbruik kleindochter

De 75-jarige man uit Heerlen, die tijdens het oppassen op zijn twee kleindochters, een van de twee meisje heeft misbruikt, is veroordeeld tot negen maanden cel waarvan acht maanden voorwaardelijk.

ANP-56457591
Advocate Jos van Rey: 'Vreselijke dag voor uitspraak'

De nu definitief voor corruptie veroordeelde Roermondse oud-wethouder Jos van Rey kan en wil niet reageren op de uitspraak van de Hoge Raad, zo laat zijn advocaat Gitte Stevens weten in een verklaring.

Vijf jaar cel voor gijzeling moeder Bende van Venlo-baas

Voormalig Bende van Venlo-lid Hassan T. moet vijf jaar de cel in voor de gijzeling van de moeder van Frenkie P, in de jaren '90 de leider van de beruchte Venlose misdaadbende.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten