Overslaan en naar de inhoud gaan

Rechtszaak tbs-behandeling viervoudig moordenaar uitgesteld

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 6:00

De rechtszaak over de tbs-verlenging van moordenaar Paul S. uit Kerkrade is voor de tweede keer uitgesteld.

Het onderzoek naar de oud-marinier is nog niet klaar.

Onbegeleid verlof
In december was er al eens een zitting gepland, maar ook toen kon de rechter de zaak niet behandelen. Een jaar geleden bepaalde de rechter dat Paul S. nog niet met onbegeleid verlof mag. Rond deze tijd zou het verzoek door deskundigen opnieuw worden beoordeeld, maar die rapporten zijn nog niet klaar.

Lees ook: Tbs-behandeling viervoudig moordenaar één jaar verlengd

20 jaar
Paul S. vermoordde in 2003 zijn ex-vriendin en drie leden van zijn schoonfamilie. Hij kreeg daarvoor 20 jaar cel en tbs. Marlies Heuts, wiens zus door de oud-marinier om het leven werd gebracht, volgt de zaak nog altijd op de voet.

Teleurstellend
Ze vindt dat het lang duurt. "Je leeft er toch telkens naartoe en dan is het toch teleurstellend dat het niet doorgaat omdat rapporten niet klaar zijn. Misschien zijn ze extra voorzichtig door recente ontsnappingen van tbs'ers", vertelt Marlies aan L1.

Er is nog geen nieuwe datum voor de zitting.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen