Overslaan en naar de inhoud gaan

Rechtszaak stalker Dione de Graaff aangehouden

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 13:06

De rechtszaak tegen de Landgraafse stalker van presentatrice Dione de Graaff is opgeschort omdat de verdachte niet bij de rechtbank is verschenen.

De advocaat van de 52-jarige man uit Landgraaf wist dit niet. Hij wilde dat de verdachte aanwezig was op zitting in Lelystad. Na beraad heeft de rechtbank de zaak opgeschort tot 16 januari.

Deskundige
Op die dag moet de verdachte aanwezig zijn. Ook wordt er dan volgens verslaggever Joost Lammers van RTV Noord-Holland, die bij de zaak was, een deskundige gehoord.

Dreigende mail
Presentatrice Dione de Graaff van NOS Studio Sport, heeft een jaar lang last gehad van de opdringerige en dreigende stalker. Landgravenaar Fredericus P. wordt er van verdacht De Graaff in een jaar tijd 124 e-mails te hebben gestuurd. Minstens één daarvan was erg dreigend van toon.

Volgens verslaggever Joost Lammers dacht de man dat hij een relatie met de presentatrice had. Dat kleurde ook de inhoud van de mails.

Lees ook: Landgraafse stalker van NOS-presentatrice voor rechter

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tbs voor Landgraafse stalker Dione de Graaff
Landgraafse stalker van NOS-presentatrice voor rechter
ANP
Dione de Graaff: 'Ik zie Dumoulin wel winnen in Rio'
'Fetisjist slaat weer toe: alles voor een bidprentje'
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen