Overslaan en naar de inhoud gaan

Rechtszaak lekken raadslid Leers aangehouden

Geplaatst opdonderdag 23 oktober 2014 - 7:18

De rechtszaak tegen het Heerlense raadslid Roel Leers vanwege het lekken van geheime informatie uit de gemeenteraad is aangehouden.

Tegen het raadslid van de fractie Hart-Leers werd vorig jaar aangifte gedaan. Leers had op de site van zijn partij informatie gepubliceerd over de huuropbrengst van het voormalig CBS-gebouw. Dat had geheim moeten blijven.

De zaak zou woensdag voorkomen, maar na bezwaar van de advocaat van Leers werd de behandeling uitgesteld. De advocaat had daags voor de behandeling nog stukken ontvangen en wil meer tijd om die informatie tot zich te nemen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Oppositie wil opheldering over stiekem gelezen mails
OM in beroep tegen vrijspraak Heerlens raadslid Roel Leers
Leers trekt aangifte tegen Ron Meyer in
Heerlens raadslid vrijgesproken van lekken geheimen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen