Overslaan en naar de inhoud gaan

Rechtszaak gaat niet door: Penders en MVV alsnog akkoord

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 6:27

De ontslagen MVV-directeur Paul Penders en MVV hebben na lang onderhandelen alsnog een akkoord bereikt.

Dat meldt De Limburger.

Gang naar rechter
MVV stuurde Penders op 14 januari de laan uit na een grondige evaluatie van de club. De oud-speler sleepte de Maastrichtse eerstedivisionist vervolgens voor de rechter om zijn congé aan te vechten.

Lees ook: Ontslagen MVV-directeur stapt naar rechter

Onderhandelen
Volgens de krant hebben beiden partijen met hun advocaten donderdagavond toch een akkoord bereikt. Zo zou de club nu bereid zijn om hem financieel enigszins tegemoet te komen.

Onvrede
Woensdag stapte het voltallige Technisch Platform van MVV op uit onvrede over het ontslag van Penders. Het platform met onder meer Bert van Marwijk, Reginald Thal en Erik Meijer wilde duidelijkheid over dat ontslag, maar kon niet leven met die uitleg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen