ANP-351565323

Inwoners Heibloem: ‘We willen gewoon de waarheid weten’

Voor de inwoners van Heibloem, het dorpje van Nicky Verstappen, voelt het niet alsof de rechtszaak er vrijdag op zit.

om
Teruglezen: Slot proces Nicky, laatste woord Jos Brech

Jos Brech stond vrijdag nog één keer voor de rechtbank in Maastricht, voor het misbruik en de dood van Nicky Verstappen.

Dodelijk ongeval A58 Gilze (4 aug 2018)
Boete voor veroorzaker dodelijk ongeval A58

Een 49-jarige man uit Herten moet na het veroorzaken van een dodelijk ongeval op snelweg A58 een boete van 750 euro betalen. Bij het ongeluk in de buurt van Gilze kwam een 48-jarige Roermondenaar om het leven.

ANP-423313571live
Teruglezen: Advocaat bepleit onschuld Brech

Nadat Jos Brech donderdag hoorde dat het OM hem 15 jaar cel en tbs wil opleggen voor het misbruik en doden van Nicky Verstappen, was het woord maandag aan de verdediging.

Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)
OR L1 verliest kort geding over benoeming directeur

Directeur Peter Elbers van L1 mag blijven. De ondernemingsraad heeft te lang gewacht met uitbrengen van advies over de benoeming van Elbers.

Bidprentjes stock
Maastrichtse bidprentjesboef vrijgesproken: geen bewijs

Bidprentjesboef Rafaël N. (52) blijft een vrij man. Hij zou verschillende mensen hebben opgelicht en een enkeling zelfs hebben mishandeld om aan een bidprentje te komen, maar de rechter ziet daarvoor geen bewijs.

Terreurverdachten aangehouden vakantiepark Weert
Tot 17 jaar celstraf voor in Weert opgepakte terroristen

De zes terreurverdachten die in september 2018 gearresteerd werden op een vakantiepark in Weert moeten tot zeventien jaar de cel in. De hoogste straf van zeventien jaar is voor hoofdverdachte Hardi N. (36).

liveblog
Teruglezen: OM komt met strafeis in zaak-Nicky

Het Openbaar Ministerie kwam donderdag met het requisitoir, waarin het uitlegde waarom Jos Brech schuldig zou zijn aan de verdwijning, het misbruik en de dood van Nicky Verstappen. En daarbij hoorde ook de strafeis.

ANP-4233486417okt
Teruglezen: Familie Nicky Verstappen aan het woord

Op de vierde dag van de rechtszaak tegen Jos Brech, was het woord woensdag aan de tante, de zus en de moeder van Nicky Verstappen.

Live Jos Brech anp (OPNIEUW AANKOPEN)
Teruglezen: De zaak Nicky Verstappen, dag drie

In de derde zittingsdag van de zaak-Nicky Verstappen ging het maandag opnieuw over het strafdossier. Een getuige-deskundige werd gehoord, het rapport van het Pieter Baan Centrum kwam aan bod en er werd een gedetailleerde blik geworpen op de plaats delict.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten