rechtbank justitie rechtspraak vrouwe justitia stock

OM in hoger beroep tegen uitspraak bedreigen burgemeester

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de uitspraak van de rechter tegen de man die burgemeester Antoin Scholten van Venlo bedreigde, in hoger beroep aanvechten.

Dodelijk ongeval Breulderweg Echt (10 mrt 2018)
Vrijspraak en taakstraf voor broer en zus na fataal ongeval

Het minderjarige meisje uit Echt dat in 2018 achter het stuur zat bij een dodelijk ongeval in haar woonplaats, is door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur.

Djinn
Celstraffen voor 'duiveluitdrijving' bij kind

Een moeder van een 9-jarig jongetje in Venlo en haar vriendin zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen van tien maanden voor de mishandeling van het kind.

Moord op Omer Koksal
Uitspraak in moordzaak van man die drugsruzie wilde sussen

De rechtbank in Roermond doet maandag uitspraak in de zaak over de moord op Ömer Köksal.

Kloostermisbruik Weert toch niet verjaard: getuigen gehoord

Er komt toch een vervolg in het proces van een misbruikslachtoffer tegen het Kleinseminarie van de Heilige Geest in Weert dit najaar.

Mario Z.: 'Permarim S. heeft Lahnstein doodgeschoten'

Permarim S. heeft Soufian Lahnstein in 2013 op de Oeverwal in Maastricht doodgeschoten voor een bolletje cocaïne. Dat heeft verdachte Mario Z. uit Luik donderdag voor de rechtbank in Roermond verklaard.

Taakstraf voor Weertenaar die ex aanviel met schilmes

De Weertenaar die in april 2018 zijn ex met een schilmesje te lijf ging, is maandag door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een gevangenisstraf van 24 maanden voorwaardelijk.

Mondriaan hoeft beelden steekincident niet af te staan

Mondriaan hoeft geen beelden van het steekincident, waar een patiënt twee medewerkers en een medepatiënt verwondde, af te staan aan justitie.

Tot twee jaar cel voor drugslab in Velden

Drie mannen uit Beek, Sittard en Velden hebben celstraffen tot 24 maanden gekregen voor een drugslab in Velden.

Sleutelkastjesinbreker langer vast

De 33-jarige Gouwenaar die verdacht wordt van meerdere sleutelkastjesinbraken blijft langer vast zitten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten