Gevangenis (16 dec 2019)

Edelsteentherapeut (80) cel in voor ontucht met patiënten

Ondanks zijn hoge leeftijd moet een 80-jarige man, die jaren werkzaam was als edelsteentherapeut in Swolgen, tien maanden de cel in voor het plegen van ontucht met vrouwen.

arrestatie M Feis Kerkrade (7 okt 2020)
20 jaar cel en tbs voor moord op rapper Feis

De rechtbank legt een gevangenisstraf van 20 jaar en tbs met dwangverpleging op aan Silfano M. (26) voor het doodschieten van rapper Feis.

Tekening Jos Brech
Openbaar Ministerie komt donderdag met strafeis Jos Brech

Het Openbaar Ministerie formuleert donderdag de strafeis tegen Jos Brech.

arrestatie M Feis Kerkrade (7 okt 2020)
Moordzaak rapper Feis van start in rechtbank Rotterdam

In de rechtbank in Rotterdam begint woensdag de rechtszaak over de moord op de Rotterdamse rapper Feis.

Dodelijk ongeval A58 Gilze (4 aug 2018)
Dodelijk ongeval A58: 'Verdachte zat op telefoon'

Een ongeval op de A58, waarbij een 48-jarige man uit Roermond in 2018 om het leven kwam, is volgens justitie veroorzaakt doordat de verdachte uit Herten met zijn telefoon bezig was.

Overval snackbar Geleen - 7 dec 2019
Syriërs vijf en zes jaar de cel in voor rooftocht in Geleen

De twee Syrische mannen die in december drie overvallen pleegden in Geleen, moeten van de rechter vijf en zes jaar de cel in.

Pistool dashboard dashboardkastje vuurwapen
Gearresteerde twintiger jarenlang bedreigd in drugsmilieu

Een 28-jarige man uit Susteren is jarenlang bedreigd door mensen uit het drugsmilieu en reed daarom rond met een geladen vuurwapen. Hij werd onlangs gearresteerd bij een verkeerscontrole.

Gevangenis (16 dec 2019)
Zes jaar cel voor broedermoord Kerkrade

Willem V. (56) is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar. V. gaat de cel in omdat hij zijn jongere broer Wim in Kerkrade om het leven heeft gebracht, in februari dit jaar.

Mondkapjes Mondo Verde - 23 jul 2020
Taakstraf voor hacken bedrijfsnetwerk Mondo Verde

Mark K. heeft een taakstraf van 40 uur gekregen voor het hacken van het bedrijfsnetwerk van Mondo Verde.

Computer toetsenbord (28 mei 2020)
'Hardwerkende' agent snuffelde privé in politiesysteem

Agent Coen van W. zou voor privézaken het politiesysteem hebben geraadpleegd. De man werd betrapt tijdens een undercoveractie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten