Crimineel encryptie pgp telefoon stock

Criminele geheimen blootgelegd door hack: 'Heb gewaarschuwd'

Justitie heeft dankzij een hack miljoenen berichten die criminelen naar elkaar stuurden kunnen meelezen. Aan de hand daarvan werden ruim honderd mensen gearresteerd en duizenden kilo's drugs gevonden.

stock meldkamer politie
Rechercheurs naar 112-meldingen door politietekort

Rechercheurs die bezig zijn met de aanpak van de georganiseerde misdaad in Limburg worden regelmatig van hun werk afgehaald om bij te springen op de alarmcentrale.

Sleutelkastjes-overvallen hadden voorkomen kunnen worden

De politie had verschillende sleutelkastjes-overvallen kunnen voorkomen, als het sporenonderzoek in die zaak sneller was afgerond. Uiteindelijk is er wel een 32-jarige man aangehouden.

Politie zet extra materieel in bij zoekactie Marjo Winkens

De zoekactie in Beesel naar het lichaam van Marjo Winkens heeft nog niks opgeleverd. Vrijdag zet de politie daarom extra materieel in.

'Zoekactie naar Marjo Winkens eind deze week klaar'

De politie verwacht dat de zoekactie in Beesel naar het stoffelijk overschot van de vermiste Marjo Winkens eind deze week zal zijn afgerond.

Bodylotionrover opgepakt na dna-match

Een overvaller die afgelopen zomer met geweld een drogist in Geleen beroofde van een fles bodylotion, is zondagochtend bruut gewekt door de politie.

Wie trouwde met Michel in 1967 en mist een ring?

De Limburgse politie deelt op Facebook foto's van enkele sieraden die vermoedelijk zijn gestolen.

Doorstart onderzoek dodelijke steekpartij Landgraaf

Het onderzoek naar de gewelddadige dood van een man in Landgraaf in mei vorig jaar krijgt een doorstart.

'December is een trauma na de verdwijning van Henk'

Er is nog altijd geen spoor van Henk Vierwind (50), die precies vier jaar geleden richting Nederweert reed, om vervolgens nooit meer terug te keren.

DNA-onderzoek Nicky Verstappen met 15.000 sponsjes

De afname van DNA bij verdachten wordt volgend jaar simpeler en goedkoper.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten