Overslaan en naar de inhoud gaan

'Rebel' Marcel Meeuwis gaat het theater in

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2016 - 17:11

Voormalig speler van Roda JC en VVV Venlo, Marcel Meeuwis, gaat op theatertour met de voorstelling FC De Rebellen.

De oud-middenvelder is initiatiefnemer van het nieuwe theaterstuk. Samen met andere oud-voetballers die bekend stonden als rebellerend gaat Meeuwis de komende maanden op tournee.

De Wolf
Er worden allerlei voetbalverhalen uit de doeken gedaan. Behalve Meeuwis staan ook enfant terribles Glenn Helder en John de Wolf op de planken. De verhalen gaan onder meer over anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen en hilarische ervaringen met trainers.

Marcel Meeuwis speelde tussen 2002 en 2006 bij VVV-Venlo en droeg drie seizoenen het tricot van Roda JC.

Theatervoorstelling FC De Rebellen.
Youtube, FC De Rebellen
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Minder blauw in Limburgse stadions
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Timmermans breekt lans voor sponsoring Limburgse clubs
Limburgse profclubs willen praten met provincie
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen