Chelsea (11) pakt droomtransfer naar Real Madrid

Chelsea Bouwheer (11) uit Brunssum heeft een droomtransfer te pakken. Ze verruilt in ieder geval één weekend SV Brunssum voor Real Madrid.

André Rieu warmt Ajax-fans op voor Champions League-duel

Vioolvirtuoos André Rieu stond woensdagavond op het veld Johan Cruijff ArenA om het publiek op te warmen voor de Champions League-kraker tussen Ajax en Real Madrid.

Mourinho tegen Fortuna-speler: 'Bekendste zigeuner ooit'

Hij speelt inmiddels voor Fortuna Sittard, maar José Rodríguez (23) geldt nog altijd als de jongste speler die ooit in de Champions League speelde namens Real Madrid. De Spanjaard bewaart warme herinneringen aan zijn Madrileense periode.

Voormalig Real Madrid-speler kiest voor Fortuna

Fortuna Sittard heeft, enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt, nog een speler aan de selectie toegevoegd. José Rodríguez komt over van 1. FSV Mainz '05.

Roda-revelatie kon naar Real: 'Geen gelukkige keuze'

Het had niet veel gescheeld, of Donis Avdijaj (21) speelde niet voor Roda JC maar voor de Spaanse grootmacht Real Madrid.

VVV-talent moet even wennen: 'Mis maatjes bij Madrid'

Middenvelder Mink Peeters (19) speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor VVV-Venlo, maar denkt nog geregeld terug aan zijn periode bij Ajax en Real Madrid.

Talent Real Madrid op weg naar VVV Venlo

De 19-jarige Mink Peeters lijkt op weg te zijn naar VVV Venlo.

Droom van dochtertje Ricksen komt uit

Fernando Ricksen was dinsdagavond met zijn gezin te gast bij het jubileumduel van Real Madrid tegen Legia Warschau. Na afloop van de wedstrijd ging een droom van dochtertje Isabelle in vervulling.

Ricksen te gast bij jubileumduel Real Madrid

Hij mag dan doodziek zijn, het weerhoudt Fernando Ricksen er niet van om toch leuke dingen te doen. Zo vierde hij dinsdagavond een feestje mee in Madrid.

'Geen discussie over Limburgs kunstgras Real Madrid'

De discussie over de omstreden zwarte rubberkorrels op kunstgrasvelden wordt niet gevoerd bij Real Madrid.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten