controle politie belastingdienst maastricht (26 nov 2019)

Verkeerscontroles in Limburg: hoe gaan die in hun werk?

Bij een verkeerscontrole in Maastricht zijn dinsdag 25 mensen gecontroleerd en werd 40.000 euro aan openstaande schulden opgehaald. Zulke controles vinden vaker plaats, maar hoe gaan die in hun werk?

controle politie belastingdienst maastricht (26 nov 2019)
Belastingdienst int 40.000 euro bij verkeerscontrole

Tijdens een verkeerscontrole van politie, Belastingdienst en RDW in Maastricht zijn dinsdag 25 mensen langs de kant gezet. Dat gebeurde op het Stadionplein.

Bijna 20 bestuurders op bon geslingerd bij controle

Bij een verkeerscontrole in Gennep hebben achttien bestuurders een bekeuring gekregen.

Politie pakt twaalf mensen op bij grote controle

De politie heeft twaalf mensen opgepakt tijdens een grote criminaliteitscontrole. Ook werden verschillende boetes uitgedeeld.

Geluidscontrole: één op de drie motoren te luidruchtig

Bij een geluidscontrole van motorfietsen in het Heuvelland, bleek dertig procent te veel lawaai te maken.

Politie treft kilo's hennep aan bij grote verkeerscontrole

De politie heeft vrijdagnacht bij een grote verkeerscontrole op de A2 bij Sint Joost onder meer kilo's hennep aangetroffen. In totaal werden er bij de controle tien mensen opgepakt.

A2 bij Sint Joost volledig dicht vanwege politieactie

De A2 bij Sint Joost is volledig dicht vanwege een grote politiecontrole. Rond 22:30 uur werd de snelweg in beide richtingen afgesloten.

ANP
RDW: strengere controles occasions na autozwendel Swalmen

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) wil import- en schadeauto’s vaker en strenger gaan keuren op verkeersveiligheid. Dat meldt De Limburger.

Bedrijf uit Swalmen verkocht meer dan 100 onveilige auto's

Meer dan 100 auto's geleverd door een voormalig autobedrijf uit Swalmen zijn zo onveilig dat ze niet meer de weg op mogen.

Autobedrijf Swalmen verkocht mogelijk 300 onveilige auto's

De Rijksdienst Wegverkeer (RDW) roept zo'n driehonderd auto's afkomstig van een voormalig autobedrijf in Swalmen op voor nader onderzoek. De RDW vermoedt dat de auto's mogelijk onveilig zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten