Maurice Graef Raymond Kerckhoffs AvondGasten Sport

Maurice Graef: 'VVV haalt het maximale eruit'

Maurice Graef vindt dat VVV-Venlo op dit moment het maximale presteert in de Eredivisie. Toch maakt Graef zich ook zorgen. "Als de coronacrisis te lang duurt, redden ze het niet."

Tom Dumoulin
Kerckhoffs: 'Dumoulin moet niet twijfelen'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het niet logisch dat Tom Dumoulin twijfelt aan zijn rol op de WK wielrennen later deze week in Italië.

Raymond Kerckhoffs Tour de France Tour de L1mbourg
Kerckhoffs: 'Jumbo-Visma heeft redelijk overmoedig gereden'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt dat Jumbo-Visma redelijk overmoedig heeft gereden in de eerste week van de Tour de France. Oud-wielrenner en ploegleider Michel Cornelisse sluit zich daar bij aan.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs: 'Bij code rood etappe van Tour schrappen'

Als een regio in Frankrijk door coronabesmettingen code rood krijgt, kan het best dat een etappe wordt geschrapt. Die verwachting spreekt wielerjournalist Raymond Kerckhoffs uit Ubachsberg uit in het L1-programma Tour de Limbourg Proloog.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Coronaregels brengen wielerkalender in problemen

De coronamaatregelen hebben veel invloed op de gewijzigde wielerkalender. Organisaties zullen niet aan de strenge regels kunnen voldoen, waardoor koersen niet doorgaan.

Matheu van der Poel Amstel Gold Race (21 apr 2019)
De geschiedenis van de enige Nederlandse wielerklassieker

Al sinds 1966 is de Amstel Gold Race de enige wielerklassieker die Nederland rijk is.

IMG_0313(1)
Geen Amstel Gold Race, strop voor verenigingen

De financiële gevolgen van het annuleren van de Amstel Gold Race zijn groot.

Tom Dumoulin
Grondig onderzoek naar darmproblemen Tom Dumoulin

Jumbo-Visma wil grondig onderzoek doen naar de darmproblemen van Tom Dumoulin. De Maastrichtenaar moest zijn trainingskamp op Tenerife onlangs afzeggen, omdat hij niet fit is.

'Tom Dumoulin dé grote favoriet om Tour te winnen'

Als het aan wielerjournalist Raymond Kerckhoffs ligt is Tom Dumoulin de te kloppen man voor de eindzege van de Tour de France.

Notoire stalkster van wielerjournalist krijgt celstraf

De 40-jarige Claudia W. is door de rechtbank veroordeeld tot twee jaar cel voor digitale stalking van de Limburgse wielerjournalist Raymond Kerckhoffs en nog vier anderen. Een half jaar van de straf is voorwaardelijk.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten