Overslaan en naar de inhoud gaan

Raveparty in voormalige V&D Maastricht?

Geplaatst opwoensdag 18 mei 2016 - 15:06

Een dance-feest in de voormalige V&D in Maastricht. Het zou zomaar kunnen dankzij een Facebook-evenement.

Het voor de grap aangemaakte evenement kon namelijk op zoveel enthousiasme rekenen dat de initiatiefnemers inmiddels serieus werk maken van het dance-feest.

Interesse
Het Facebook-evenement Raven in de V&D Maastricht wist binnen een paar dagen 1100 aanmeldingen te krijgen. Ook gaven er bijna 6000 mensen aan dat ze wel interesse hebben in een feestje in de voormalige V&D in Maastricht.

Knallend afscheid
Reden voor Flexe Kerels B.V. - het bedrijf achter het evenement - om contact te zoeken met de gemeente Maastricht en te kijken of het mogelijk is om een 'knallend afscheid te organiseren voor de V&D'. Volgens de mede-oprichter van Flexe Kerels B.V., Sander Pleijsier, staat de gemeente Maastricht open voor het idee.

Mocht het doorgaan dan is het de bedoeling dat het dancefeest ergens in augustus gehouden wordt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Strengere regels na bonkend hardcorefeest Maastricht
Roermond gaat Solar aan afspraken houden
Dancefeest op dak van hotel Kaboom in Maastricht
Nieuwe Maastrichtse danceclub op wereldwijde lijst
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen